Werk

Als freelancer ben ik betrokken bij projecten op het gebied van geloof, maatschappij, gemeenschapsvorming en (nieuwe) media. Door mijn brede ervaring ben ik flexibel inzetbaar als (interim) projectleider en auteur. Het onderstaande biedt een greep uit mijn werkzaamheden.

Auteur

Bijbelse Breintrainer (2017)

In opdracht van Ark Media schreef ik in 2017 de Bijbelse Breintrainer: een bureaukalender met pittige vragen en raadsels die te maken hebben met de Bijbel. Op de achterkant van elk vel staat (gelukkig…!) het juiste antwoord en een verwijzing naar het Bijbelgedeelte waarin je verder kunt lezen over dat onderwerp. O.a. te koop in christelijke boekhandels, op bol.com en via de website van Ark Media.

Bible-FitBible-Fit

Projectcoördinator

Bible-Fit is een gratis Bijbel-app die uitgaat van gevoelens en gebeurtenissen uit het dagelijks leven van de gebruikers. Bij thema’s van ‘Ik voel me eenzaam’ tot ‘Er is hoop’ kan de gebruiker eenvoudig verzen en verhalen uit de Bijbel lezen. Als projectcoördinator werk ik mee aan de doorontwikkeling van de app en aan nieuwe taalversies. Zie ook de website en de Facebook-pagina van Bible-Fit.

Borders & Bridges

Projectcoördinator

Dit landelijke project wordt georganiseerd door de samenwerkende studentenpastoraten uit veertien steden. Aan de hand van het gemeenschappelijke thema ‘Borders & Bridges’ trekt het project als een estafette door het land, met in elke stad activiteiten voor en door studenten. Het doel: grensgebieden verkennen en nieuwe verbindingen leggen.

02-gedeeltelijk-logo_middelNote to Self

Projectcoördinator

Stichting Seekercity ondersteunde met haar project ‘Note to Self’ studentenpastoraten in Nederland, met name door het organiseren van interactieve workshops en activiteiten voor studentenpastores en het genereren van interessante content voor studenten op internet.

Blogs

In de afgelopen jaren schreef ik onder andere voor de website van het jongerenblad [X]ist in Christ, de christelijke website credible.nl en de online kerk MijnKerk.nl. Veel van mijn eigen werk is te lezen op mijn eigen blog, Voordeel van de twijfel, die in oktober 2015 is meeverhuisd naar liannepost.nl. Hier is onder andere het veertigdagenproject te vinden dat ik schreef aan de hand van de zeven kruiswoorden, evenals mijn serie over Prediker.


Zoekt u iemand die met een frisse blik meekijkt met uw project? Reikt uw doel verder dan een bedrag op een bankrekening? Ik help u graag in het proces om uw doel te bereiken. Als ‘vliegende keep’ ben ik op elk moment in te schakelen om uw project met een frisse blik te bekijken, zowel op procesmatig vlak als inhoudelijk. Afhankelijk van uw behoeftes geef ik advies of werk ik actief mee aan uw project. Dit kan voor kortere of langere tijd zijn – neem gerust contact met mij op om te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ook voor redactie- en schrijfopdrachten ben ik altijd vrijblijvend te benaderen.