Over mij

Geboren (1991) als zusje van drie grote broers, getogen in Hoevelaken, getrouwd met grote jeugdliefde Kevin, uitgewaaierd naar Engeland, neergestreken in de o zo platte polder en daarna weer vertrokken naar Ierland. Dat is in grote lijnen wat je ‘over mij’ zou kunnen vertellen.

Theoloog

Vroeger wist ik nooit precies wat ik wilde worden. Toen mijn middelbare schooltijd ten einde liep koos ik voor iets medisch. Dat paste bij de vakken die ik had gevolgd en het leek me een nuttig gebied. Ik regelde mijn inschrijving en ging aan het einde van het schooljaar een weekje naar Taizé. Daar veranderde iets. Voor de zoveelste keer vroegen mensen aan mij waarom ik geen theologie zou gaan studeren. Zowel bekenden als wildvreemden hadden mij nu al meerdere keren op die mogelijkheid gewezen, en hoewel ik niet precies wist welke kant ik er dan mee op moest – ik voelde en voel geen roeping om predikant te worden – ging ik het toch maar doen. Eenmaal thuis veranderde ik mijn inschrijving en begon ik aan een reis door het onbekende.

Onderweg

Intussen kan ik je vertellen: die reis houdt niet op. Ik haalde mijn diploma’s, besloot na een enerverend uitstapje richting het onderwijs dat dit voor mij niet de juiste weg was, en kwam uiteindelijk tot de conclusie dat ik als freelancer het beste tot mijn recht zou komen. Een nieuwe reis met verrassende tussenstops, bijzondere mensen en uitdagende projecten. Ik geniet van die nieuwe reizen, ik ben graag onderweg. Niet alleen in mijn werk, maar juist ook in de tijd daaromheen. Van A naar B, of van A weer terug naar A, onderweg gebeurt het. Ik geniet van rennen en lopen, heuvels en bergen, weer en wind. Daarom blog ik ook regelmatig over mijn hardloopervaringen en over wat ik tegenkom tussen A en B.

Omdat ik veelal op projectbasis werk zijn ook mijn taken continu in beweging. Onder Werk is meer te lezen over waar ik mij zoal voor inzet. Zoek je zelf iemand die een stukje met je meeloopt? Neem gerust eens contact op om kennis te maken.