Stilte voor de storm

Het is alweer bijna oktober en dus beginnen my better half en ik zometeen aan onze laatste maand in het pittoreske Saltburn-by-the-Sea. Nog even rust in het Britse herfstzonnetje totdat alle grote veranderingen zich gaan aandienen.

Want hoewel we terug verhuizen naar het oude, bekende, kleine en overzichtelijke Nederland zal er toch ook veel nieuw en onbekend zijn. Een nieuwe woonplaats, een nieuw huis, nieuwe gezichten, een nieuw ritme en een nieuwe baan met nieuwe verantwoordelijkheden – niet alleen voor mijn man (wat klinkt dat nog steeds raar), maar ook voor mij. Zodra we terug zijn in Nederland hoop ik namelijk de Kamer van Koophandel met een bezoekje te vereren. Voortaan ben ik dan in te huren voor geschrijf, gespreek en ander theologenwerk.

Daarom staat dit blog vanaf vandaag op pauze. De komende tijd vul ik mijn dagen niet met schrijfsels, maar met het nog één keer bezoeken van alle mooie plekken hier en met de voorbereidingen voor de nieuwe dingen die eraan zitten te komen. Een nieuwe website is in de maak en ik hoop de inhoud van dit blog daar ook een plekje te kunnen geven. Zodra het zover is nodig ik mijn volgers natuurlijk van harte uit om gezellig mee te verhuizen!

Er is nog veel onduidelijk, maar we weten zeker dat we er niet alleen voor staan. Het beeld van de goede herder is in deze omgeving alleen maar meer tot de verbeelding gaan spreken, schaapjes in overvloed…

Ik hoop jullie over een aantal weken met trots te kunnen doorsturen naar een ander adres.

Graag tot later, groeten uit North Yorkshire!

IMG_20150919_135820132

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Stilte voor de storm”

Reacties zijn gesloten.